Snel je autorijbewijs halen regio Wolvega?

Bij Rijschool Mienstra kiest u voor kwaliteit tegen een voordelige prijs!

Rijschool Henk Mienstra voor de regio Wolvega, Heerenveen, West Stellingwerf, Friesland. De rij opleidingen die worden gegeven bij de autorijschool zijn voor het B rijbewijs en het BE rijbewijs. De examens worden afgenomen bij het CBR in Heerenveen.

Wij starten de autorijopleiding met een proefles in deze les maken we kennis met elkaar en beginnen we met de grondbeginselen van het autorijden. In deze proefles krijgt de instructeur een goed beeld van je kennis en vaardigheden. Na afloop bespreken we wat je wensen zijn en kunnen we de mogelijkheden en eventuele onmogelijkheden met elkaar bespreken. De prijs van de proefles is 45,-

Daarna kunnen er losse lessen worden gevolgd of eventueel een compleet pakket met tussen tijdse toets en examen.

Opleidingsplan

Wij proberen onze cursisten zo optimaal mogelijk voor te bereiden op het CBR praktijkexamen. Aan het eind van de opleiding zal het voor de cursist duidelijk zijn wat er van hem/haar wordt verwacht op het praktijkexamen. De rij opleiding zal in stappen worden aangeboden. De snelheid waarmee die stappen worden gezet is afhankelijk van de cursist, geen mens is immers gelijk.

In overleg met de cursist kan er eventueel ook een TTT, TussenTijdseToets bij het CBR worden gedaan, deze wordt op ongeveer driekwart van de rijopleiding afgelegd. Je kunt hiervoor niet slagen of zakken. Wel kun je vrijstelling verdienen van de bijzondere manoeuvres op het praktijkexamen. De TTT is een graadmeter hoe je ervoor staat in de opleiding, en je weet hoe het is om met een echte CBR examinator te rijden.

De examens worden afgenomen bij het CBR in Heerenveen.

Audi

De autorijlessen worden gegeven in een Audi A3 Sportback, dit is een fantastische auto om het autorijbewijs in te halen, deze auto is voorzien van cruise control, start stop systeem, navigatiesysteem etc..

Belangrijk is ook het hoge slagingspercentage en de juiste service naar u als klant. Wij staan garant voor kwalitatief hoge opleidingen.

Henk heeft 23 jaar ervaring met het opleiden van cursisten voor het autorijbewijs en aanhangwagenrijbewijs in zowel Heerenveen als Leeuwarden. Aagje heeft haar WRM bevoegdheid gehaald in 2017 en is verantwoordelijk voor de administratie en valt af en toe voor Henk in als hij bv een BE klant heeft.