IMG_9568.5-min
IMG_7836-kopie1-1024×354
16jaar-rijlessen-1024×3731

 

Rijschool Wolvega – Snel je rijbewijs halen bij Mienstra?

Bij Rijschool Mienstra slaagt u altijd

Rijschool Wolvega – Rijschool  Mienstra voor de regio Wolvega, West Stellingwerf, Friesland. De rij opleidingen die worden gegeven bij de autorijschool zijn voor het B rijbewijs en het BE rijbewijs. De auto opleiding is te volgen via reguliere losse lessen en diverse all in one pakketten. De all in one pakketten zijn zeer voordelig geprijsd en zijn helemaal compleet. De auto&aanhangwagen opleiding is prima te doen in 1 dag wanneer u de nodige ervaring hebt met het manouvreren met een aanhangwagen, mogelijk zelfs nog korter, daar waar anderen misschien wat meer oefening nodig hebben. Ook kan Rijschool Henk Mienstra u helpen met het behalen van het theoriecertificaat voor het autorijbewijs. Bij afname van een rijles pakket wordt nu tijdelijk een gratis online theoriecursus weggegeven van I Theorie (www.itheorie.nl)

aanhangwagen rijschool rijbewijs be e-achter-b

Rijschool Henk Mienstra heeft altijd een aantal aantrekkelijke passende aanbiedingen om snel het rijbewijs B of BE te halen. De dagopleiding/dagcursus BE is zelfs al voor 450,- te reserveren.

Bij zowel het autorijbewijs als het aanhangerrijbewijs is het verstandig om eerst een intakeles te reserveren, een intakeles duurt 2 uren, na afloop krijgt u dan een advies over de te volgen opleiding.  Het is mogelijk om na de intakeles uw complete rijopleiding inclusief examen te reserveren.

Alle pakketten zijn ook als spoedopleiding/spoedcursus te reserveren.
Zo kunt u snel uw rijbewijs halen.

De examens worden normaliter afgenomen bij het CBR in Heerenveen.
Het is mogelijk om een 10 daagse cursus of een versnelde rijopleiding in Leeuwarden te volgen.
Dagopleidingen voor het aanhangwagenrijbewijs kunnen ook in Leeuwarden worden verzorgd.

De auto rijlessen worden gegeven in een Volkswagen golf 6, dit is een geweldige auto om het autorijbewijs in te halen, deze auto is voorzien van cruise control, start stop systeem etc..

Rijschool Mienstra Wolvega staat garant voor een hoog kwaliteitslabel. Rijschool Mienstra Wolvega verzorgt diverse hoogwaardige rijopleidingen voor het B en BE rijbewijs. De aangeboden opleidingen en trainingen worden jaarlijks getoetst en zo nodig aangepast, dit is een vereiste voor het waarborgen van de kwaliteit.

Alle rijopleidingen bij Rijschool Mienstra Wolvega

Rijschool Mienstra kan u snel aan het autorijbewijsaanhangwagenrijbewijs, en theorie-certificaat helpen.

Belangrijk is het hoge slagingspercentage en de juiste service naar u als klant. Wij staan garant voor kwalitatief hoge opleidingen.

Mocht u toch nog twijfelen of vragen hebben mag u altijd geheel vrijblijvend kontakt met ons opnemen dit kan via de mail of telefoon.